• placeholder
    Exterior-1
  • placeholder
    302_La_Marquise_Beach
  • placeholder
    03_La_Marquise_Gondola_Pool_Bar_Restaurant
  • placeholder
    CoffeHouse-2
  • placeholder
    Villa-2
  • placeholder
    Villa-1
  • placeholder
    Luxury-Suite-1
  • placeholder
    Exterior-2018-1
  • placeholder
    603_La_Marquise_Crystal_Bar
  • placeholder
    AM25633
  • placeholder
    Luna-Night-2
  • placeholder
    05_La_Marquise_Da_Vinci_Main_Restaurant_Show_Cooking
  • placeholder
    wb4_La_Marquise_Da_Vinci_Main_Restaurant_VIP_Section
  • placeholder
    Asian_Corner
  • placeholder
    04_La_Marquise_Gondola_Pool_Bar_Restaurant_Night
  • placeholder
    Aerial_Sea_View
  • placeholder
    Butique-2
  • placeholder
    Butique-1

Δήλωση Ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις La Marquise και Κάτρης Α.Ε. (εφεξής “Η Εταιρεία» ή «η Εταιρεία μας» ή «Εμείς» ή «Εμάς»), είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων, στον σεβασμό της ιδιωτικότητάς σας καθώς και στην τήρηση των αρχών της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων και ιδιωτικότητας.

Παραθέτουμε τη Δήλωση Ιδιωτικότητας ως επεξήγηση σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε, τον τρόπο χρήσης τους και πώς οι πληροφορίες αυτές ωφελούν τη δική σας εμπειρία στις εγκαταστάσεις μας καθώς και τη διαδικτυακή σας εμπειρία κατά την πλοήγηση στις ιστοσελίδες μας. Παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο για την ανάγνωση των ακόλουθων ενοτήτων προκειμένου να πάρετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

 

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία μας συλλέγει προσωπικά δεδομένα για τους ενοίκους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μέσα από διαφορετικές διόδους συλλογής όπως είναι η ιστοδελίδα μας, η εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά, επί τόπου στις εγκαταστάσεις μας, προκειμένου να παράσχουμε μια εμπειρία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ενοίκων και των επισκεπτών μας. Προσπαθούμε να συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά εν γνώσει σας και έχοντας την άδειά σας, εάν αυτή χρειάζεται.

Τα «Προσωπικά Δεδομένα» είναι δεδομένα που σας προσδιορίζουν ως άτομο ή έχουν σχέση με ένα ταυτοποιήσιμο άτομο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας σας μαζί μας, συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με τον νόμο, όπως:

  • Δεδομένα Ταυτότητας, π.χ. όνομα, επώνυμο, διαβατήριο, βίζα ή άλλα στοιχεία ταυτοποίησης που έχουν εκδοθεί από κρατική αρχή, αριθμός φορολογικού μητρώου, δεδομένα κάρτας μέλους ή προγράμματος πιστότητας πελατών
  • Δημογραφικά Δεδομένα: τόπος και ημερομηνία γέννησης, φύλο, εθνικότητα, γλώσσα προτίμησης
  • Δεδομένα Επικοινωνίας, π.χ. διεύθυνση οικίας ή εργασίας, προσωπική ή εργασιακή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου (Οικίας/ Εργασίας/ Κινητή) και αριθμός τηλεομοιότυπου (φαξ)
  • Οικογενειακά Δεδομένα: δεδομένα σχετικά με τα μέλη της οικογένειας και των συντρόφων, όπως τα ονόματα και η ηλικία τέκνων
  • Οικονομικά Δεδομένα και Δεδομένα Ταξιδιού: Αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή άλλα δεδομένα πληρωμής, οικονομικά δεδομένα σε περιορισμένες περιπτώσεις, πρόγραμμα ταξιδιού, δεδομένα ταξιδιωτών ή δραστηριοτήτων
  • Δεδομένα Κοινωνικών Δικτύων: ταυτότητα λογαριασμού κοινωνικών δικτύων, φωτογραφία προφίλ ή άλλα δεδομένα που είναι διαθέσιμα δημοσίως ή δεδομένα που διατίθενται σε σύνδεση με τα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Δεδομένα Τρόπου Ζωής: προτιμήσεις και προσωποποιημένα δεδομένα, όπως επί παραδείγματι προηγούμενη διαμονή των επισκεπτών ή επαφές, αγορά αγαθών και υπηρεσιών, ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, ασχολίες, επιλογές σε φαγητό και ποτό, υπηρεσίες και παροχές για τις οποίες μας συμβουλεύσατε ή για τις οποίες πληροφορηθήκαμε εμείς κατά τη διαμονή σας
  • Δεδομένα Υγείας: π.χ. όπως απαιτούνται για τη συμμετοχή σε ορισμένες δραστηριότητες, για τη χρήση υπηρεσιών και ειδικών υπηρεσιών και για αιτήματα παροχών

 

Τρόπος Συλλογής Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία μας συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε, μέσω πολλαπλών διαύλων επικοινωνίας, όπως:

  • Συλλογή Δεδομένων στις Εγκαταστάσεις μας: Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στις εγκαταστάσεις μας, ζητώντας σας να συμπληρώσετε ορισμένα έγγραφα/ φόρμες αναφορικά με τη διαμονή σας συνολικά, το τσεκ ιν, τις υπηρεσίες υποδοχής, τα εστιατόρια, τις υπηρεσίες σπα, τις δραστηριότητες (π.χ. δραστηριότητες γκολφ/ φυσικής κατάστασης), τις υπηρεσίες φύλαξης παιδιών και ενοικίασης εξοπλισμού. Συλλέγουμε επιπροσθέτως Προσωπικά Δεδομένα όταν πραγματοποιείτε κράτηση μέσω τηλεφώνου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ ή μέσω εφαρμογών διαδικτυακής συζήτησης (online chat) ή επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών. Η επικοινωνία μέσω αυτών των διαύλων ενδέχεται να καταγράφεται για λόγους διασφάλισης ποιότητας ή εκπαίδευσης.

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες/Ιστοσελίδα: Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας μας ή πραγματοποιείτε ανάρτηση στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή εγγράφεστε για τη λήψη ενημερωτικού δελτίου ή συμμετέχετε σε έρευνα, διαγωνισμό ή προωθητική ενέργεια.

Έρευνες και ερωτηματολόγια: Ενδέχεται να συλλέγουμε επίσης επιπλέον δημογραφικά δεδομένα ή άλλες προσωπικές πληροφορίες μέσω ερευνών και ερωτηματολογίων.

Μέσω της Εφαρμογής στο Κινητό, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να παρέχετε όταν κατεβάζετε και εγγράφεστε στην Εφαρμογή μας. Η εγγραφή είναι προαιρετική. Ωστόσο, εάν δεν πραγματοποιήσετε εγγραφή ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της Εφαρμογής μας. Όταν πραγματοποιείτε εγγραφή με εμάς και χρησιμοποιείτε την

 

Εφαρμογή, παρέχετε γενικά τα εξής στοιχεία:

(a) το ονοματεπώνυμό, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και άλλες πληροφορίες εγγραφής

(β) πληροφορίες αναφορικά με τη συναλλαγή, όπως και κατά την πραγματοποίηση κράτησης

(γ) πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς όταν επικοινωνείτε μαζί μας για βοήθεια. Επιπλέον, η Εφαρμογή ενδέχεται να συλλέγει αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου κινητού που χρησιμοποιείτε, τον αποκλειστικό κωδικό ταυτοποίησης του κινητού τηλεφώνου, την διεύθυνση ΙΡ της συσκευής, το λειτουργικό σύστημα του κινητού τηλεφώνου, τον τύπο προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε στο κινητό καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής.

  • Εκδηλώσεις: Σε περίπτωση που οργανώσετε μια εκδήλωση με την εταιρεία ή παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση ως προσκεκλημένος, ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με το θέμα και την ημερομηνία της εκδήλωσης καθώς και στατιστικά στοιχεία και άλλες προσωπικές πληροφορίες για τα άτομα που θα παραστούν στην εκδήλωση. Ενδέχεται να μοιραστούμε προσωπικές σας πληροφορίες με διοργανωτές εκδηλώσεων ή με τρίτους φορείς παροχής υπηρεσιών ή αντίστροφα.

  • Τρίτοι Φορείς: Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε προσωπικές σας πληροφορίες από τρίτους φορείς (αεροπορικές εταιρείες ταξιδιωτικά πρακτορεία, μεσιτικά γραφεία και άλλους επιχειρηματικούς εταίρους) καθώς επίσης και από πηγές που μοιράζονται τα δεδομένα σας με εμάς βάσει νομικών ή συμβατικών υποχρεώσεων. Ενδέχεται και εμείς να χρησιμοποιήσουμε και να μοιραστούμε τα δεδομένα σας για τους ίδιους λόγους.

Ειδικές Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων – Ευαίσθητα Προσωπικά Στοιχεία

Ο όρος «ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων» ή «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε προσωπικές πληροφορίες που αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικά ή φιλοσοφικά πιστεύω, συμμετοχή σε συνδικαλιστικά σωματεία καθώς και στην επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων για τον σκοπό της μοναδικής ταυτοποίησης φυσικού προσώπου, δεδομένα υγείας ή δεδομένα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου ή τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκτός εάν η παροχή τους είναι προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή σας σε ορισμένες δραστηριότητες, για τη χρήση υπηρεσιών και την παροχή ειδικών υπηρεσιών και παροχών μαζί με την ρητή συναίνεσή σας για κάθε σκοπό επεξεργασίας.

Σκοπός συλλογής, επεξεργασίας και γνωστοποίησης

Ζητούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο στο βαθμό που τα χρειαζόμαστε ή σκοπεύουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για τους ακόλουθους σκοπούς:

  1. Χρησιμοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα για την παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε, βάσει της συμβατικής μας σχέσης και των νομικών μας υποχρεώσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη διευκόλυνση κρατήσεων, τις διαδικασίες πληρωμής, την αποστολή διοικητικών πληροφοριών, μηνυμάτων επιβεβαίωσης ή μηνυμάτων πριν την άφιξή σας, την παροχή βοήθειας σε συναντήσεις και εκδηλώσεις και την παροχή λοιπών πληροφοριών σχετικά με την περιοχή και το κατάλυμα που έχει προγραμματιστεί να επισκεφθείτε.

  2. Για την ολοκλήρωση της κράτησης και της παραμονής σας, την επεξεργασία της πληρωμής σας, την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας του δωματίου και την παροχή σχετικής εξυπηρέτησης πελατών

  3. Για σκοπούς μάρκετινγκ και επικοινωνίας αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τους στρατηγικούς εταίρους μας στον τομέα του μάρκετινγκ και άλλα έμπιστα τρίτα μέρη, βάσει συναίνεσής σας. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να λάβετε κατάλληλα σχεδιασμένες προσφορές και προνόμια, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ενημερωτικά δελτία και προαιρετική συμμετοχή σε έρευνες, βάσει των προτιμήσεων και των ενδιαφερόντων σας.

  4. Για την ολοκλήρωση έρευνας αγοράς μέσω ερωτηματολογίων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας και τη βελτίωση της εμπειρίας στις εγκαταστάσεις μας, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ιστοσελίδων μας και των διαφόρων διαύλων επικοινωνίας, τη διευκόλυνση των διαφημιστικών μας εκστρατειών και/ή προωθητικών ενεργειών βάσει των θεμιτών εμπορικών συμφερόντων μας.

Αναφορικά με τα σημεία 3 και 4 ανωτέρω, διατηρείτε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή ή/και να εκφράσετε την ένστασή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς να υποστείτε καμία αρνητική συνέπεια.

Αναφορικά με τα σημεία 1 και 2 ανωτέρω, οι πληροφορίες στην ολότητά τους είναι απαραίτητες για την κράτησή σας ή τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας ενώ η εταιρεία θα φυλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα για τουλάχιστον πέντε έτη. Σας ενημερώνουμε συνεπώς ότι η παροχή τέτοιων δεδομένων κρίνεται απαραίτητη και τυχόν άρνησή σας να απαντήσετε θα έχει ως αποτέλεσμα τη μη ολοκλήρωση της κράτησής σας ή τη μη φιλοξενία σας στο ξενοδοχείο μας.

 

Μεταφορά δεδομένων

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για λόγους περαιτέρω επεξεργασίας, όπως παρατίθενται λεπτομερώς κατωτέρω.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πληροφορίες που μας παρέχετε προστίθενται σε μια τοπική βάση δεδομένων.

Κατά την επεξεργασία των πληροφοριών σας, ίσως καταστεί απαραίτητο να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις θυγατρικές μας και/ή σε τρίτους φορείς παροχής υπηρεσιών που βρίσκονται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, για τους σκοπούς που παρατίθενται στη Δήλωση Ιδιωτικότητας. Γενικά, δεν προβαίνουμε σε πώληση, ενοικίαση ή παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων σε άτομα τρίτων μερών που δεν εμπλέκονται στην κράτηση σας ή στη διαμονή σας στο Ξενοδοχείο μας. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας σε άλλους, μεταξύ άλλων, στις ακόλουθες περιπτώσεις

α. όταν κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση ή η αποκάλυψη των πληροφοριών σας για την παροχή υπηρεσιών ή προϊόντων

β. όταν τρίτα μέρη ή πάροχοι υπηρεσιών ενεργούν εκ μέρους μας ή εκ μέρους σας και ζητούν τέτοιες πληροφορίες για τυχόν νομικούς λόγους

γ. όταν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων

δ. όταν πρέπει να εκπληρώσουμε νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις ή υποχρεώσεις, βάσει τις σχετικής νομοθεσίας ή δικαστικής εντολής ή τυχόν άλλης εντολής από κρατικές αρχές και υπηρεσίες.

ε. σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως για παράδειγμα τη διαφύλαξη της ζωής, της υγείας ή της ιδιοκτησίας ενός ατόμου

Εκτός από τις περιπτώσεις που εξαιρούνται λόγω νομικών απαιτήσεων, ζητούμε από τα τρίτα μέρη να προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να τηρούν τους νόμους και τους κανονισμούς περί ιδιωτικότητας.

 

Συναίνεση

Στα πλαίσια της δέσμευσής μας να σας ενημερώνουμε και έχοντας λάβει τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να σας αποστείλουμε μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου, μηνύματος (SMS ή MMS) ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για προϊόντα ή υπηρεσίες ή επερχόμενες ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις ή άλλες σχετικές πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Στις περιπτώσεις «ειδικών κατηγοριών προσωπικών δεδομένων» - ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφονται ανωτέρω, εξασφαλίζουμε την εκ των προτέρων ρητή συναίνεσή σας (επιλογή συμμετοχής -

opt in) προτού προβούμε σε τυχόν επεξεργασία τους.

 

Επιγραμμικές (οn-line) Τεχνολογίες

Στην ιστοσελίδα μας https://www.lamarquise.gr ενδέχεται να γίνεται χρήση cookies, αόρατων πίξελ παρακολούθησης (invisible pixels) και web beacons για την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με εσάς κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Το cookie είναι ένα πολύ μικρό αρχείο κειμένου που αποστέλλεται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Χορηγεί στον υπολογιστή σας ένα αποκλειστικό αναγνωριστικό κωδικό, ο οποίος εν συνεχεία γίνεται η κάρτα ταυτοποίησης κάθε φορά που επιστρέφετε στην ιστοσελίδα.

Τα cookies έχουν σχεδιαστεί για την εξοικονόμηση χρόνου καθώς μας βοηθούν στην παροχή μιας εξατομικευμένης εμπειρίας χωρίς να χρειάζεται εσείς να μας υπενθυμίζετε τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που επιστρέφετε στον ιστοσελίδα μας. Τα cookies δεν έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν τα αρχεία σας, ούτε είναι σε θέση να διαβάσουν πληροφορίες από άλλα αρχεία που βρίσκονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Τα cookies μας βοηθούν επίσης στην παροχή εξατομικευμένης υπηρεσίας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Θυμούνται το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για μελλοντικές επισκέψεις ούτως ώστε η σύνδεση να είναι ευκολότερη και γρηγορότερη
  • Εξασφαλίζουν την παροχή των κατάλληλων πλαισίων (frames) και περιεχομένου
  • Εξασφαλίζουν ότι λαμβάνετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες
  • Μας βοηθούν στην παροχή επικοινωνιών που είναι σχετικές και αποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και στην τοποθεσία σας

Τα cookies ενδέχεται να σας ακολουθούν κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο μετά την απομάκρυνσή σας από την ιστοσελίδα μας. Παρακολουθούμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας και τη διευκόλυνσή σας σε μελλοντική εύρεση πληροφοριών.

Σημειώνεται ότι εκτός των cookies της εταιρείας μας, διάφορα τρίτα μέρη ενδέχεται να τοποθετήσουν cookies στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά την πλοήγησή σας σε άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για την παρουσία ή απουσία cookies τρίτων μερών ή για τις τεχνολογικές δυνατότητες ή πρακτικές που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη αναφορικά με cookies τρίτων μερών.

Εάν δεν επιθυμείτε να έχετε τα πλεονεκτήματα των cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον τρόπο χρήσης των cookies από το πρόγραμμα πλοήγησής σας. Ανάλογα με τον τύπο του πλοηγού που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις ούτως ώστε:

  1. Να ενημερώνεστε πριν την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies ανά σελίδα ή

  2. να ρυθμίσετε το σύστημα πλοήγησης ώστε να μην αποδέχεται κανένα από τα cookies. Απευθυνθείτε στον πάροχο ή στον κατασκευαστή του πλοηγού για περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με την ασφάλεια των cookies. Εντούτοις, θα πρέπει να είναι κατανοητό ότι η απόρριψη των cookies μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα σας να πραγματοποιήσετε ορισμένες συναλλαγές στις ιστοσελίδες μας και τη δυνατότητα μας να αναγνωρίζουμε τον πλοηγό σας από τη μία επίσκεψη στην άλλη.

Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί επίσης αόρατα pixel παρακολούθησης, που ορισμένες φορές ονομάζονται web beacons, προκειμένου να μετρήσει πόσα άτομα επισκέπτονται ορισμένες ιστοσελίδες. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιούνται και παρουσιάζονται συνολικά και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τη βελτίωση των προγραμμάτων μάρκετινγκ και το περιεχόμενο.

Χρησιμοποιούμε Google Analytics στην ιστοσελίδα μας, μια ηλεκτρονική υπηρεσία αναλύσεων που παρέχεται από την Google, Inc. (“Google”). Τα Google Analytics χρησιμοποιούν τα «cookies», τα οποία είναι αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, προκειμένου να βοηθήσουν την ιστοσελίδα να αναλύσει τον αριθμό χρηστών της. Οι πληροφορίες που δημιουργεί το cookie για τη δική σας χρήση της ιστοσελίδας θα μεταδοθούν και θα αποθηκευτούν από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες εκ μέρους του υπεύθυνου της ιστοσελίδας για τους σκοπούς της αξιολόγησης της δικής σας χρήσης της ιστοσελίδας, θα συντάξει εκθέσεις σχετικά με τη δραστηριότητα στην ιστοσελίδα και θα παράσχει στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας άλλες υπηρεσίες σχετικές με τη διαδικτυακή χρήση. Η διεύθυνση IP που αποστέλλεται στα πλαίσια των Google Analytics, δεν θα συσχετίζεται με τυχόν άλλα δεδομένα που έχει στη κατοχή της η Google. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση των cookies επιλέγοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο σύστημα πλοήγησής σας, ωστόσο σας ενημερώνουμε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο ενδέχεται να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα με πλήρως λειτουργικό τρόπο.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Προκειμένου να προβλέψουμε τις ανάγκες σας, η ιστοσελίδα μας παρέχει συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες για τη δική σας άνεση και πληροφόρηση. Δεν φέρουμε ευθύνη ούτε είμαστε υπόλογοι για τυχόν περιεχόμενο που παρουσιάζεται ή περιλαμβάνεται σε τυχόν ανεξάρτητη ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων τυχόν διαφημιστικών ισχυρισμών ή πρακτικών μάρκετινγκ.

Σημειώνεται ότι ενώ η Εταιρεία μας θα προστατεύσει τις πληροφορίες σας που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία ή τη διαχείρισή μας, δεν δύναται να ελέγχει και δεν θα φέρει την ευθύνη για τις πολιτικές ιδιωτικότητας τυχόν ιστοσελίδων τρίτων μερών, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ιστοσελίδων υπό την ιδιοκτησία ή τον έλεγχο των διαχειριστών, τρίτων μερών που είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, θέρετρων, των συνιδιοκτητών ή των κατοικιών που ενδέχεται να χρησιμοποιούν το όνομα La Marquise και/ή ιστοσελίδες που δεν είναι υπό τον έλεγχο ή την εξουσιοδότηση της Εταιρείας μας.

Οι ιστοσελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση μέσω των συνδέσμων στην ιστοσελίδα μας έχουν διαφορετικές πρακτικές για τη συλλογή δεδομένων καθώς και διαφορετικά μέτρα ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία κράτησης μέσω διαδικτύου τελεί υπό τη διαχείριση τρίτου μέρους μέσω των ιστοσελίδων τους. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για τις πρακτικές, την πολιτική ή τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται από τρίτα μέρα στις ιστοσελίδες τους.

Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί τους προκειμένου να τους υποβάλετε ερωτήσεις για τις πρακτικές ιδιωτικότητας, την πολιτική και τα μέτρα ασφαλείας προτού γνωστοποιήσετε τυχόν προσωπικά δεδομένα.

Σας προτείνουμε να ελέγξετε τις πολιτικές ιδιωτικότητας των ιστοσελίδων στις οποίες παρέχουμε πρόσβαση μέσω συνδέσμων, προκειμένου να κατανοήσετε το τρόπο συλλογής, χρήσης και αποθήκευσης πληροφοριών από αυτές τις ιστοσελίδες.

Ανήλικοι

Η Εταιρεία μας δεν επιδιώκει να λάβει, ούτε επιθυμεί να λαμβάνει προσωπικά δεδομένα που προέρχονται απευθείας από ανήλικους χωρίς γονική συναίνεση ή χωρίς τη συναίνεση του κηδεμόνα τους. Εντούτοις, δεν είμαστε πάντοτε σε θέση να προσδιορίσουμε την ηλικία των ατόμων που έχουν πρόσβαση και κάνουν χρήση των ιστοσελίδων μας. Εάν τυχόν ανήλικο άτομο (όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία) προβεί στην παροχή προσωπικών του/της δεδομένων χωρίς τη συναίνεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, δεν θα προχωρήσουμε σε καμία επεξεργασία των δεδομένων, εκτός εάν ο γονέας ή ο κηδεμόνας επικοινωνήσει μαζί μας και ζητήσει την αφαίρεση τυχόν τέτοιων πληροφοριών.

Τα Δικαιώματά σας

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας της ιδιωτικότητας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Έχετε δικαίωμα να ρωτήσετε για να μάθετε εάν γίνεται συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων και μέχρι ποιο βαθμό

  2. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε σχετικό αντίγραφο των δεδομένων αυτών

  3. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή συμπλήρωση των δεδομένων εάν θεωρείτε ότι είναι ανακριβή ή ατελή

  4. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους

  5. Έχετε δικαίωμα να προβάλετε ένσταση για οποιονδήποτε σκοπό επεξεργασίας ή έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις που παρατίθενται ανωτέρω, η Εταιρεία μας θα απαντήσει γραπτώς εντός 30 ημερών από τη λήψη και την ταυτοποίηση του αιτήματος.

Σε περίπτωση που ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, η Εταιρεία μας θα προβεί στη διαγραφή τους εκτός εάν αποφασίσει να τα κρατήσει για νόμιμους λόγους στο πλαίσιο των οποίων διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το αίτημά σας.

Σε περίπτωση άσκησης ενός ή παραπάνω δικαιώματος διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού των δεδομένων σας, τα σχετικά αιτήματα θα προωθούνται σε τυχόν τρίτα μέρη στα οποία έχουν γνωστοποιηθεί προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο των σκοπών επεξεργασίας δεδομένων που αναφέρονται ανωτέρω.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Η Εταιρεία μας έχει ορίσει υπεύθυνο προστασίας δεδομένων με τον οποίο μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία στη ακόλουθη διεύθυνση:

Γραφείο Προστασίας Δεδομένων
Διεύθυνση: Αμμούδες Κοσκίνου
Ηλ. Ταχυδρομείο: info@lamarquise.gr
Τηλ.: +30 22410 01500

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ακόλουθη διεύθυνση: www.dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισιάς 1-3, 115 23, Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628
Ηλ. Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

 

Ασφάλεια Πληροφοριών

Έχουμε ήδη εφαρμόσει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και εφόσον χρειαστεί, έχουμε πρόθεση να λάβουμε περαιτέρω εύλογα μέτρα ούτως ώστε να

  1. Προστατεύσουμε προσωπικές σας πληροφορίες από ανεξουσιοδότητη πρόσβαση, αποκάλυψη, αλλοίωση ή καταστροφή και να

  2. Διατηρήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ακριβείς και επικαιροποιημένες, κατά περίπτωση. Όλες οι ιστοσελίδες υπό την ιδιοκτησία της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. έχουν σε ισχύ μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κατάχρηση και αλλοίωση για το διάστημα που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Παρότι η έννοια της «εγγυημένης ασφάλειας» δεν υπάρχει στο διαδίκτυο και εκτός αυτού, προστατεύουμε τις πληροφορίες σας κάνοντας χρήση διαδικαστικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων κωδικών πρόσβασης και τοίχων ασφαλείας (firewalls).

Σημειώνεται ότι δεν θα επικοινωνήσουμε ποτέ μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να σας ζητήσουμε εμπιστευτικά προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία πληρωμής μέσω κάρτας.

Περίοδος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Το διάστημα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι προκαθορισμένο και περιορισμένο, ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας, μετά το πέρας του οποίου τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία μας, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται βάσει νόμου άλλη περίοδος διατήρησης.

Αναθεωρήσεις της Δήλωσης Εμπιστευτικότητας

Αναθεωρημένες εκδόσεις της δήλωσης θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας και θα φέρουν σχετική ημερομηνία ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για την τελευταία αναθεώρηση της Δήλωσης Εμπιστευτικότητας.

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης 17/04/2019

Δήλωση Ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο
 
 
Προσφορες
{calendar} Κρατηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
TOP
https://www.lamarquise.gr
37.9778
23.7278